AldiWolfgang AT-AS45IPSreview

Aldi smartphone: AT-AS45IPS zijn geld waard!

De nieuwe Aldi smartphone is er weer. ReviewGadget doet traditioneel mee met deze hype en heeft al een review van het model, terwijl morgen de AT-AS45IPS pas in de winkel ligt! De Wolfgang AT-AS45IPS is het kekke broertje van de Aldi Wolfgang AS43D2 en moet zo'n 229 euro kosten. Maar hoe presteert de Aldi Wolfgang AT-AS45IPS? Lees de uitgebreide Aldi smartphone Wolfgang AT-AS45IPS review.
Uiterlijk Wolfgang AT-AS45IPS

Kijken we naar het uiterlijk van de Aldi AT-AS45IPS dan is de eerste indruk erg goed. Met zijn relatief stijlvolle formaat met een IPS scherm van 10.16 centimeter, ligt de gsm goed in de hand. In feite niet bijzonder groot of klein. Ook qua lengte kan de Wolfgang ons bekoren. Het formaat van 131 mm x 67 x 10 is prima. Het is ook mooi dat de AT-AS45IPS slechts 160 gram weegt. De aparte Aldi Wolfgang AT-AS45IPS is zwart van kleur en is mooi afgewerkt. Fabrikant Aldi heeft haar best gedaan gsm's uit de Wolfgang-lijn er fijn uit te laten zien.

Interface Aldi Wolfgang smartphone

Een gsm moet meer kunnen dan alleen bellen. ReviewGadget.nl bezoeken is minstens net zo belangrijk ;). Nou, dat doet de Aldi Wolfgang AT-AS45IPS goed, dankzij een 1 Ghz MT6577 dual-core processor. Een applicatie als Shazam? Geen probleem. Wordfeud downloaden? Makkelijk: oh enne, je kunt op WhatsApp met de Aldi Wolfgang AT-AS45IPS gsm;). Het OS Android 4.0 werkt vlot, Aldi heeft zijn werk lekker gedaan. Het is eenvoud wat de klok slaat, iedereen kan ermee overweg. Je kunt 'm trouwens maximaal een dag of twee gebruiken, daarna moet de Aldi Wolfgang telefoon weer opgeladen worden (de accu: 2050 mAh).

Aldi Wolfgang AT-AS45IPS camera review

De Aldi Wolfgang AT-AS45IPS heeft een 8 megapixelcamera die in een resolutie 1280 x 720 video's schiet. Daarvan is de kwaliteit heel goed. Foto's zijn scherp. In de avonduren treedt wel wat ruis op, zo blijkt wanneer je de camera van de Aldi AT-AS45IPS uitgebreid onder de loep neemt. Maar overdag is de kwaliteit van de camera van de Aldi Wolfgang AT-AS45IPS lekker. Deze is beter dan concurrenten de Sony Xperia E en de handige Samsung Galaxy Young. Zin om te videobellen met smartphone Aldi Wolfgang AT-AS45IPS? Dat kan, behoorlijk. Dit toestel van fabrikant Aldi, verkrijgbaar voor 229 euro, bezit een propere frontcamera, met een resolutie van 3 Mp. Het scherm van de Aldi Wolfgang AT-AS45IPS is IPS, met een resolutie van 480 x 800 pixels. En dat ziet er gewoon lekker uit. Icoontjes zijn helder, widgets worden lekker weergegeven: de AT-AS45IPS is van binnen een meer dan prima smartphone.

Aldi Aldi Wolfgang video


Aldi Wolfgang videoreview van de website Vincent Everts.

Specs op een rij

ReviewGadget vindt de basisspecificaties van deze telefoon goed. Met 4 GB geheugen, een accu van 2050 mAh en handzame afmetingen van 131 mm x 67 mm x 10 millimeter is het allemaal behoorlijk. Dit broertje van de Aldi Wolfgang AS43D2 is als low-end smartphone dus de concurrent van de Samsung Galaxy Young en daar kan de gsm mee wedijveren. De Aldi AT-AS45IPS mobiele telefoon heeft verder wifi, 3G en is bij de tijd dankzij Android 4.0. En dat alles heeft een goede prijs van 229 euro.

Aldi Wolfgang AT-AS45IPS kopen

Als je de verschillende Aldi Wolfgang prijzen checkt, kom je al gauw tot de conclusie dat je voor een bedrag van 229 een fijne low-end-telefoon koopt. Dat is overigens de adviesprijs. Check actuele prijzen en vergelijk abonnementen van de Aldi Wolfgang AT-AS45IPS, dat scheelt altijd in de kosten. De Samsung Galaxy Young en de Sony Xperia E kosten overigens ongeveer net zo veel. ReviewGadget is in ieder geval tevreden over de Aldi AT-AS45IPS telefoon, zeker als je \'m vergelijkt met andere Android 4.0 telefoons.

Review Aldi Wolfgang conclusie

Aldi Wolfgang AT-AS45IPS review: hoe denken we nu over dit lor? Deze Android 4.0gsm doet niet onder voor bijvoorbeeld de Sony Xperia E, mede dankzij de betrouwbare camera en goede internet-ervaring. De smartphone van Aldi kost 229 en dat is een betrouwbare prijs. Hoe denken jullie over de Aldi AT-AS45IPS? Laat het weten in de comments!

Vijf redenen om de Aldi Wolfgang AT-AS45IPS te kopen

  • Accu: 2050 mAh
  • 8-megapixelcamera
  • Prijs: 229 euro
  • 1 Ghz MT6577 dual-core processor
  • Android 4.0

Reacties

comments powered by Disqus
De Galaxy Mega heeft midrange specs maar presteert high-end
Sony
Samsung
HTC
Nokia
© 2012 - Cajun Solutions - Alle rechten voorbehouden - Adverteren? - Contact