Coin Dozer: Haunted App Review

Coindozer Haunted is de Halloween versie van het bekende Coindozer spel. Schuif om prijzen te winnen. Dit spel is gratis te downloaden.

Coin Dozer: Haunted is een muntenschuiver-spel dat geheel in het thema staat van griezelen en Halloween. Een erg leuke twist aan een klassiek spel. De graphics in het thema van Halloween maken het enorm leuk. Bij muntenschuivers gaat het erom dat je munten toevoegt aan een stapel munten in de hoop dat de hele stapel over de rand geschoven wordt en voor jou is. In Coin Dozer: Haunted is dit uiteraard ook het doel van het spel maar er zijn leuke extra’s:

– Je spaart niet alleen muntjes maar je spaart ook vampieren, mummies, zombies en andere griezlige monsters
– Als de muntjes aan de zijkant van de plaat vallen, vallen ze in een graf en ben je ze kwijt
– Er verschijnen voorwerpen op de plaat zoals boeken en toverdrankjes die extra punten geven
– Je kunt munten met magische krachten verdienen of vinden, bijvoorbeeld spook-munten en maan-munten.
– Er zijn speciale minigames waarin je extra punten kunt verdienen door op spoken te jagen
– Als je de volle maan activeert nemen de prijzen (monsters) die je verzameld hebt hun ware gedaante aan. Supergrappig!

Een enorm leuk spel, de graphics maken het heel grappig. Het is simpel en makkelijk. Het spel is gratis te downloaden. Als je munten op zijn kun je nieuwe kopen met echt geld.
Coin Dozer: Haunted is geen complex spel maar erg leuk om te spelen. Ook als je geen extra munten wil kopen. Met de munten die je krijgt heb je net genoeg tijd om een paar minuten te spelen als je tijd wil doden.

Een nadeel zijn de pop-ups die je krijgt om reclames te bekijken en zo extra munten te verdienen of met aanbiedingen om munten te kopen. Deze app is Engelstalig. De app is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar omdat het gaat om een goksimulatie.