Crazy Eights App Review

De Crazy Eights app is een leuke gratis app, maar wel met beperkte mogelijkheden. Bereid je voor op veel advertenties.

Het kaartspel Crazy Eights! is een Amerikaanse variant op het kaartspel pesten. Het is dus niet exact hetzelfde spel, maar er zij overeenkomsten. Het doel is om als eerste al je kaarten kwijt te spelen en door allerlei handige trucs en strategieën zorg je ervoor dat je medespelers alsmaar meer kaarten krijgen. Je hebt dus een beetje geluk nodig, maar ook strategisch inzicht.

In de app Crazy Eights! van Litegames is het makkelijk het spel te leren want de regels zijn heel duidelijk uitgelegd. Net als bij ons Nederlandse ‘pesten’ zijn er variaties op de regels en in ‘settings’ kun je die instellen. Je kunt een taal kiezen, geluid aan of uit zetten, instellen hoe snel de rondes gaan en tegen hoeveel mensen je wil spelen. Helaas kun je niet online tegen andere mensen spelen, je speelt tegen ‘virtuele’ spelers (bots) in het spel. En ook kun je instellen op welk niveau je wil spelen. Het spel is dus niet alleen geschikt voor beginners, maar zeker ook voor gevorderden. Je speelt niet om echt geld zoals bij de app van Unibet.

Gratis app

De app is gratis te downloaden. De makers verdienen hun geld met advertenties en die komen onder het spelen op je scherm gepopt. Daar moet je wel tegen kunnen. Op sommige apparaten helpt het om je wifi uit te zetten en dan krijg je geen advertenties meer te zien.

Nadeel

Kaartspelen zijn leuk en als je geen tijd of gelegenheid hebt om met familie of vrienden te spelen dan is de Crazy Eights app zeker een goede keus. Als de makers een versie gaan maken zonder reclames (eventueel betaald) en waarbij je online tegen mensen kan spelen dat het spel nog meer potentie heeft.

Verschillende talen

Deze app in beschikbaar in het Nederlands en in de volgende talen: Engels, Duits, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Pools, Portugees, Spaans, Turks en Russisch