Governor of Poker 3 Review

Aantrekkelijk en mooi vorm gegeven poker avontuur door Texas

Poker spelen behoort al jarenlang tot één van de meest favoriete spellen in het casino. Daarnaast heft Poker sterk aan populariteit gewonnen bij de consument omdat je het nu ook op je mobile en tablet kan spelen. Governor of Poker is een gratis spel dat je kunt downloaden voor iOs en Android. Aanmelden en inloggen is eenvoudig en duurt slechts enkele seconden.

 

De ontwikkelaar Youda Games Holding BV heeft met deze app een mooi en aantrekkelijk pokerspel op de markt gebracht waar je handig gebruik van kan maken als je de ins en outs van het poker spelen onder de knie wilt krijgen. Het design van de app is flitsend en strak wat in combinatie met het geluid zorgt voor een prettige sfeer tijdens het spelen.

Op avontuur met pokerfans van over heel de wereld

In Governor of Poker 3 is geen gewoon pokergame maar een avontuur waar je aan mee gaat doen om uiteindelijk de allerbeste pokerspeler van Texas te worden. Je verdiensten zullen hoog zijn als je het voor elkaar speelt een zogeheten high roller te worden. Maar voordat je dat kan zijn moet je een flinke reis maken. Het leuke van deze app is dat je in contact staat met pokerspelers over de hele wereld die net als jij een high roller willen worden. De verdienste zijn uiteraard virtueel, er wordt geen echt geld uitgekeerd. Je kan dan ook niets verliezen. Het spel is aanbevolen voor pokerfans vanaf 21 jaar.