De Beste Google Home Deurbellen

Als je een Google Home hebt kun je de wens hebben om deze te koppelen met een slimme deurbel. Zo kun je bijvoorbeeld via je Google Nest Display zien wie er voor je deurstaat. Maar welke Google Home deurbellen zijn er allemaal. En ook niet onbelangrijk: welke is dan het beste?

Heb je een Google Home speaker of werk je volledig met het systeem van Google? Dan kan het interessant zijn om een Google Home slimme deurbel te hebben. Zo’n deurbel is te koppelen met Google Home en perfect te integreren in het smart home systeem van Google. Op deze pagina vind je de beste Google Home deurbellen die deze koppeling kunnen maken.

Dit zijn de deurbellen die te koppelen zijn met Google Home

Hieronder hebben we een kleine selectie gemaakt van zes slimme deurbellen die te koppelen zijn met Google Home. De deurbellen hebben we gerangschikt op volgorde welke wij zouden aanschaffen. Elke deurbel heeft weer zijn eigen specialiteiten en die staan per deurbel beschreven.

Waarom deurbel koppelen met Google Home?

Wanneer je al veel slimme apparaten hebt van Google Home is het handig om deze apparaten met elkaar te koppelen. Dit zorgt ten eerste voor overzicht, omdat alle apparaten terug te vinden zijn in de Google Home app of via de Google Hub en daarnaast kun je de apparaten met elkaar verbinden. Vooral omdat er sinds kort ook Google routines in Nederland mogelijk zijn kun je alle kanten op. Denk bijvoorbeeld aan het koppelen van je lampen aan de slimme deurbel, wanneer er iemand aanbelt kun je dan automatisch de lampen laten knipperen.

Ook wanneer je een Google Nest hub of Hub Max hebt kun je het beeld van de deurbel tonen op de smart display. Heb je geen smart display, dan zegt de Google Assistant via een speaker dat er iemand voor de deur staat. Het gaat ook nog een stukje verder wanneer een deurbel gezichtsherkenning heeft en hij de persoon bij naam kent dan zal de smart speaker zeggen: Pietje staat voor de deur. Zie in de video van Coolblue hoe dit in zijn werking gaat: