Nord VPN Prijs: Wat Kost Deze Service?

Bij het zoeken naar een betrouwbare VPN-service is NordVPN vaak een naam die naar voren komt. Maar wat kost NordVPN nu eigenlijk? Het antwoord hierop hangt af van verschillende factoren, waaronder het soort abonnement dat je kiest en eventuele kortingen die op dat moment beschikbaar zijn.

NordVPN biedt verschillende abonnementsplannen aan, variërend van één maand tot twee jaar. Hoe langer het abonnement, hoe voordeliger de prijs per maand uitvalt. Regelmatig worden er promoties aangeboden waarbij je voor langere tijd flinke kortingen kunt krijgen op de standaardprijs.

Het is ook belangrijk om te weten dat NordVPN functies biedt zoals een kill switch, sterke encryptieprotocollen en toegang tot duizenden servers wereldwijd. Dit alles beïnvloedt de waarde die je voor jouw geld krijgt. Daarom vergelijk ik altijd de prijzen met de features die geboden worden om te bepalen of een VPN-service als NordVPN het waard is voor mij.

Wat is Nord VPN?

NordVPN is een van de bekendste VPN-diensten wereldwijd. Het biedt gebruikers online privacy en veiligheid door hun internetverbinding te versleutelen. Dit betekent dat alles wat je online doet verborgen blijft voor nieuwsgierige blikken, waaronder hackers, overheden en zelfs je eigen internetprovider (ISP). Met servers in meer dan 60 landen kunnen gebruikers hun IP-adres wijzigen en lijkt het alsof ze vanuit een andere locatie surfen. Dit kan bijzonder handig zijn om geografische restricties te omzeilen of om toegang te krijgen tot content die anders niet beschikbaar zou zijn.

NordVPN staat bekend om zijn sterke beveiligingsfuncties zoals een strikt geen-logbestandenbeleid, automatische kill switch en DNS-lekbescherming. Deze functies zorgen ervoor dat jouw persoonlijke informatie nooit wordt gedeeld of blootgesteld aan derden. Bovendien ondersteunt NordVPN ook het Onion over VPN-protocol voor extra bescherming en biedt het Double VPN-servers waarbij je verkeer via twee verschillende servers wordt geleid voor dubbele encryptie.

De gebruikservaring met NordVPN is vrij eenvoudig dankzij de gebruiksvriendelijke apps voor diverse apparaten zoals smartphones, tablets, laptops en zelfs routers. Je kunt tegelijkertijd tot 6 apparaten verbinden met één abonnement wat het ideaal maakt voor gezinnen of kleine bedrijven die meerdere verbindingen willen beveiligen.

Binnen de sector onderscheidt NordVPN zich door constante innovatie en verbetering van haar diensten. Ze introduceren regelmatig nieuwe serverlocaties en werken de software bij om compatibel te blijven met recente technologische ontwikkelingen. Daarnaast biedt NordVPN klantenservice aan 24/7 via live chat, wat erg handig is als je onmiddellijk hulp nodig hebt.

Wat prijzen betreft heeft NordVPN verschillende abonnementsopties afhankelijk van hoe lang je committeert aan hun service. Een langer abonnement resulteert vaak in lagere maandelijkse kosten waardoor het aantrekkelijker wordt naarmate je langer lid blijft. Ze hebben vaak promoties en kortingen dus het loont zeker om daar naar uit te kijken voordat je een abonnement neemt.

Voordelen van Nord VPN

NordVPN staat bekend om zijn sterke beveiligingsfuncties. Ze gebruiken geavanceerde encryptieprotocollen zoals de 256-bit AES-encryptie, wat dezelfde standaard is die overheden en militairen wereldwijd toepassen om informatie te beschermen. Dit betekent dat mijn online activiteiten goed beschermd zijn tegen nieuwsgierige ogen.

Een ander voordeel is de strikte ‘no logs'-beleid van NordVPN. Zij houden geen enkele vorm van activiteitslogs bij, waardoor ik zeker weet dat mijn internetverkeer privé blijft. Deze belofte is zelfs door onafhankelijke audits geverifieerd, wat een extra laag vertrouwen toevoegt.

De serverdekking is ook iets om over naar huis te schrijven. Met meer dan 5400 servers in 59 landen heb ik altijd snelle en betrouwbare toegang tot het internet, waar ter wereld ik me ook bevind. Dit uitgebreide netwerk maakt het mogelijk geografische blokkades te omzeilen en zo toegang te krijgen tot een breder aanbod van streaming content.

NordVPN biedt bovendien CyberSec-functionaliteit, die automatisch advertenties blokkeert en mij beschermt tegen mogelijke malwarebedreigingen. Het gebruiksgemak wordt verhoogd doordat deze functie ingebakken zit in de VPN-software zelf.

Tot slot mag de klantenservice niet onderschat worden; ze zijn 24/7 bereikbaar via live chat of e-mail. Of ik nu een technisch probleem heb of gewoon advies nodig heb over welke server het beste werkt voor Netflix streaming, er staat altijd iemand klaar om me te helpen.

Functies van Nord VPN

NordVPN staat bekend om zijn sterke beveiliging en privacyfuncties. Het gebruik van AES-256-bit encryptie garandeert dat je gegevens veilig zijn, wat ideaal is voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik. Deze vorm van versleuteling wordt ook door banken gebruikt, dus je weet dat het betrouwbaar is.

De provider biedt een strikt geen-logbestandenbeleid aan. Dit houdt in dat ze geen informatie bijhouden over jouw internetactiviteiten. Je kunt dus met vertrouwen surfen zonder je zorgen te maken over wie er mogelijk kijkt.

Een dubbele VPN-functie voegt nog een extra laag beveiliging toe door je internetverkeer via twee verschillende servers te sturen. Hierdoor is het nog moeilijker voor derden om je online acties te volgen of te onderscheppen.

Met meer dan 5400 servers in 59 landen heb je altijd toegang tot een snelle en stabiele verbinding. Of je nu content wilt streamen die geografisch geblokkeerd is of gewoon anoniem wilt blijven op het internet, NordVPN maakt dit eenvoudig mogelijk.

 • Kill Switch: Als de VPN-verbinding onverwachts wegvalt, wordt al het verkeer geblokkeerd totdat de veilige verbinding weer hersteld is.
 • CyberSec: Deze ingebouwde functie blokkeert advertenties en verdachte websites, waardoor de kans op malware aanzienlijk vermindert.
 • Onion Over VPN: Voor extra privacy kun je The Onion Router (TOR) netwerk gebruiken samen met NordVPN zonder aparte TOR-browser.

Door deze functies biedt NordVPN een robuuste beschermingslaag voor iedere online activiteit die je onderneemt. Of ik nu thuis ben of openbare Wi-Fi gebruik tijdens mijn reizen, ik voel me gerustgesteld wetende dat mijn digitale voetafdruk goed beschermd is met deze service.

Nord VPN-prijzen en abonnementen

Als je op zoek bent naar een VPN-service, is de prijs vaak een doorslaggevende factor. NordVPN biedt verschillende prijspunten die passen bij diverse budgets en behoeften. Hieronder verkennen we de beschikbare opties.

NordVPN heeft doorgaans drie hoofdabonnementsplannen: maandelijks, jaarlijks en tweejaarlijks. Natuurlijk wordt de maandelijkse kost lager naarmate je je voor een langere periode verbindt. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van promoties of speciale aanbiedingen, dus het loont om hun website regelmatig te checken.

 • Maandelijks plan: Dit abonnement is flexibel maar heeft meestal de hoogste kosten per maand.
 • Jaarlijks plan: Een middenweg qua kosten met een lagere maandprijs dan het maandelijkse plan.
 • Tweejaarlijks plan: Biedt de beste waarde met de laagste kosten per maand.
Abonnementsperiode Prijs per maand Totale prijs
1 Maand €10,64 €10,64
1 Jaar €4,92 €59,04
2 Jaar €3,30 €79,21

Bovendien kan je soms profiteren van speciale deals die NordVPN aanbiedt voor nieuwe klanten. Deze deals zijn vaak seizoensgebonden of gekoppeld aan evenementen zoals Black Friday of Cyber Monday.

Het is ook belangrijk te benadrukken dat alle abonnementen dezelfde functies bieden; denk hierbij aan hoge snelheidsservers in meer dan 60 landen, sterke versleutelingstechnieken en een no-log beleid wat betekent dat jouw online activiteiten niet worden geregistreerd.

Tot slot biedt NordVPN een 30-dagen geldteruggarantie waardoor je zonder risico kunt uitproberen of de service bij jou past. Dit geeft gebruikers voldoende tijd om alle features uitvoerig te testen voordat ze zich vastleggen op één van bovenstaande abonnementsopties.

Waarom is Nord VPN de moeite waard voor de prijs?

Veiligheid en privacy zijn tegenwoordig online van onschatbare waarde. Nord VPN biedt top-notch encryptie die je gegevens beschermt zelfs op onveilige openbare wifi-netwerken. Dit betekent dat ik zonder zorgen kan surfen, streamen of werken, wetende dat mijn privé-informatie beveiligd is.

 • Dubbele VPN-technologie: Hiermee worden data over twee verschillende servers versleuteld, wat extra veiligheid biedt.
 • CyberSec-functie: Blokkeert automatisch verdachte websites om malware of andere cyberdreigingen te voorkomen.
 • No logs beleid: Garandeert dat mijn internetactiviteit niet wordt bijgehouden of gedeeld met derden.

De snelheden die Nord VPN levert zijn indrukwekkend, waardoor het een ideale keuze is voor streaming en downloaden zonder frustrerende onderbrekingen of lange laadtijden. Met duizenden servers in meer dan 60 landen vind ik altijd een snelle en stabiele verbinding die aansluit bij mijn behoeften.

Nord VPN gaat verder dan alleen VPN-diensten door extra functies aan te bieden zoals:

 • Een automatische kill switch die mijn internettoegang direct blokkeert als de verbinding met de VPN onverhoopt wegvalt
 • Bescherming tegen DNS-lekken zodat mijn IP-adres altijd verborgen blijft
 • Mogelijkheid om tot 6 apparaten tegelijkertijd te beveiligen met één account

Prijsstelling van Nord VPN varieert afhankelijk van hoe lang je je inschrijft. Hoe langer het abonnement, hoe goedkoper het maandelijks wordt. Dit maakt het een kosteneffectieve optie voor wie bereid is zich langetermijn te committeren.

Abonnementsduur Prijs per maand
1 Maand €10,16
1 Jaar €4,54
2 Jaar €3,64

Met deze concurrerende tarieven krijg ik toegang tot premium functies die niet alleen helpen bij het beschermen van mijn online aanwezigheid maar ook bijdragen aan een vlottere internetervaring.

Tot slot staat NordVPN bekend om hun klantenservice; iets wat niet genegeerd mag worden wanneer we praten over technische diensten zoals deze. Zou er ooit iets fout gaan of heb ik vragen over de setup dan kan ik rekenen op deskundige hulp via live chat of e-mailondersteuning – dag en nacht beschikbaar.

Door al deze aspecten samen te wegen is duidelijk waarom NordVPN als een goede investering gezien wordt als we kijken naar prijs versus kwaliteit en service.

Conclusie

NordVPN biedt een uitgebreid pakket aan mogelijkheden en beveiligingsfuncties. Ik heb gekeken naar de prijsstelling en deze vergeleken met de aangeboden diensten. Hieruit blijkt dat NordVPN een competitieve speler is op de VPN-markt.

 • De kosten voor NordVPN zijn afhankelijk van het type abonnement dat je kiest.
 • Lange termijn abonnementen leiden tot meer besparing op maandbasis.
 • Er zijn regelmatig promoties en kortingen beschikbaar.

Laten we eens kijken naar wat je krijgt voor je geld:

 1. Sterke encryptie en geavanceerde veiligheidsfeatures
 2. Geen logs beleid waardoor privacy gewaarborgd blijft
 3. Een groot aantal servers wereldwijd voor snelle verbindingen
 4. Mogelijkheid om geo-blokkades te omzeilen, ideaal voor streamingdiensten zoals Netflix
 5. Ondersteuning van meerdere apparaten tegelijkertijd

Prijs-kwaliteitverhouding

Bij het analyseren van de prijs-kwaliteitverhouding valt op dat NordVPN een sterke optie is, vooral als je kijkt naar langdurige abonnementen die de kosten drukken zonder in te leveren op service of functionaliteiten.

Overwegingen bij aanschaf

Voor mijn eigen gebruik vind ik het belangrijk dat een VPN betrouwbaar, snel en gebruiksvriendelijk is. In al deze categorieën scoort NordVPN hoog, wat het een verstandige keuze maakt voor wie serieus online privacy en vrijheid nastreeft.

Mocht je nog twijfelen, dan kun je altijd gebruikmaken van hun 30-dagen geld-terug-garantie. Dit toont aan dat ze overtuigd zijn van hun product en bereid zijn om klanten zonder risico kennis te laten maken met hun service.

Kortom, na zorgvuldig onderzoek ben ik ervan overtuigd dat NordVPN waarde biedt voor zijn prijs, vooral wanneer men zich committeert aan een langer abonnement. Het is duidelijk dat dit bedrijf investeert in technologie en infrastructuur om gebruikerservaring te optimaliseren — iets wat terug te zien is in hun groeiende klantenbestand wereldwijd.